Unieke sport vestigt zich bij de Melkweg op het Twekkelerveld

Het lijkt iets dat is voorbehouden aan circusartiesten, acrobaten en atleten. Aerial Academics lessen en workshops kunnen beoefend worden door jong en oud, door mensen met een sportieve achtergrond of minder sportieve achtergrond, door ‘daredevils’ of door mensen die op zoek zijn naar een beetje uitdaging.

Aerial Academics is een vorm van acrobatiek waarbij je in een speciaal doek kunstige bewegingen creëert. In het doek wordt geklommen, gehangen, ‘gevallen’ en gewikkeld, waarbij je werkt aan je lenigheid, kracht, souplesse, balans, coördinatie en het verleggen van grenzen.

Deze unieke sport is gevestigd op het Twekkelerveld, er wordt met verschillende groepen getraind in de grote zaal van De Melkweg. Je hoeft er niet perse lenig of sterk voor te zijn, deze sport is voor allerlei niveau’s toegankelijk.

Meer informatie over de sport of over onze vereniging? Ga naar https://www.aerialacademics.nl/

Email: info@aerialacademics.nl

Met een sportieve groet