De Yogaruimte

De Yoga Ruimte is een samenwerking van acht docenten die samen één ruimte gebruiken in het gebouw De Melkweg in Enschede.

VERSCHILLENDE SOORTEN YOGA EN MEDITATIE VANUIT ÉÉN RUIMTE

Je kunt bij ons terecht voor vele soorten yoga en meditatie, waaronder: Mantra yoga, Dynamic osho, Hypnotherapie, Kinderyoga, Lachyoga, L&B yoga, Maanyoga, Mindfull-less training, Trancedansen, Yinyoga en Zwangerschapsyoga. Maar ook voor 3 wekelijkse trainingen en workshops.

Ochtend Meditaties (GRATIS: elke werkdag van 09.00 – 09.30).
Het gehele jaar door worden op vrijdagavond (3-5 wekelijkse) trainingen gegeven waaronder: Hartmeditaties, Transformerend ademen, Mindfulness, Enorm EGO en reis met de zintuigen. Dit zijn intensieve verdiepende cursussen om te volgen.

De Initiatiefneemster (Birgitte): “Ik speelde met de naam Yoga-universe of Universal-Yoga, hahaha ook GalaxYoga kwam voorbij, ik vond het zo leuk omdat het IN de Melkweg is, maar het raakte niet dát wat ik er mee wilde zeggen, het bekte ook niet. Het moest Space-yoga zijn en tijdens het verbouwen en inrichten van de yogaruimte, viel eindelijk het kwartje. We zeiden het eigenlijk al een hele tijd. De Yogaruimte!” Ruimte voor ontwikkeling, ruimte voor ontspanning. Ruimte voor jou. De ruimte in jezelf die je leert kennen door middel van yoga. Lach en verbind jezelf met De Yogaruimte. De dagelijkse ochtendmeditaties (m.u.v. de schoolvakanties)

Zondag: Mantra zingen
Maandag: Helende Mindfulless meditatie
Dinsdag: Stilte meditatie
Woensdag: Meditatie met inspiratie kaarten
Donderdag: No mind meditatie
Vrijdag: Helende Klankschalen meditatie

Voor buurtbewoners wordt maandelijks een introductie les gegeven voor de gereduceerde prijs van € 5,- per keer. Een extra vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd maar is niet nodig. We vinden het fijn om iedereen de kans te geven om de waarde van yoga te ervaren tijdens een introductieles.

Kijk voor meer informatie en het rooster op: deYogaruimte.nl
Elke werkdag beginnen we met een GRATIS ochtend meditatie. Kijk verder in de agenda om te zien wanneer wij de verschillende cursussen en workshops aanbieden.

De Yoga Ruimte is gevestigd in het hart van de wijk Twekkelerveld in De Melkweg in Enschede.

Voor meer informatie: bezoek onze website: http://www.deyogaruimte.nu/